Horia Brenciu cântă de 60.000 € într-o lună!

     «Omul-orchestră» face bani pe bandă rulantă! 


   Umor, carismă, voce, zâmbet, pe scurt, un adevărat mascul feroce şi o fabrică de bani! Horia Brenciu este la ora actuală unul dintre cei mai solicitaţi bărbaţi-VIP, care cu greu se împarte între concerte, înregistrări pentru "Vocea României" (PRO TV) şi filmări pentru reclame.


   Cu siguranţă, Horia Brenciu reuşeşte, fără prea mult efort pe timp de criză, să pună la saltea câteva mii de euro pe lună.
   Pentru un singur concert, solistul şi trupa lui încasează în jur de 10.000 de euro şi numai în această lună are programate momentan şase spectacole.
   Pe 3 noiembrie a făcut show în clubul „Tribute" din Bucureşti, iar pe 4 noiembrie a plecat la Cluj pentru a susţine spectacol în club „Obsession".
   Nici weekend-ul nu a fost liber pentru artist, el având deja două concerte, pe 5 noiembrie la Mall "Gold Plaza" din Baia Mare, iar azi, pe 6, la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare.
   Pe 19 şi 26 noiembrie, aventura muzicală bănoasă a lui Brenciu va continua la „Shopping City" în Sibiu şi la „Shopping City" din Suceava.
 La finalul lunii, numai din concerte, solistul strânge aproximativ 60.000 de euro, bani din care îşi plăteşte însă şi colegii din formaţie.
  Cu două luni înainte, adică în septembrie, Horia Brenciu a mai pus mâna pe două contracte extrem de bănoase, cel cu „Vocea României" (PRO TV) şi cel cu firma de telefonie şi cablu UPC.
Pentru ambele, se vorbeşte că lui Horia Brenciu i-au mai intrat în conturi 50.000 de euro.

  25.000 de euro din reclama la UPC 

  „Copii, ce faceţi aici? Nu vă merge netul?" Ne întreabă, de vreo două luni, Horia Brenciu de pe micul ecran.


   Artistul a devenit imaginea companiei de cablu UPC, faţa lui fiind în toate centrele comerciale, dar şi în pauzele publicitare de la TV.
   Pentru acest „efort", se vorbeşte că Horia ar fi primit 25.000 de euro.









  Face show la «Vocea României»




   În septembrie, Horia Brenciu a intrat în echipa show-ului „Vocea României" (PRO TV), în calitate de antrenor-jurat.

   Carismaticul solist „s-a lipit" de concurente una şi una, acestea fiind uşor convinse să intre în echipa lui.
În fiecare emisiune, Horia a avut la el replici şi glume spumoase, însă în ediţia trecută, Brenciu a plâns ca un copil, copleşit de emoţia transmisă de două dintre elevele sale în timpul unui duet superb.
   Contractul cu PRO TV i-a mai adus artistului în conturi suma aproximativă de 25.000 de euro, dar şi un plus de notorietate. Nu neapărat că ar fi avut nevoie!
Sursa:Click

  Concerte


03 noiembrie - Club Tribute - Bucureşti;
04 noiembrie -
Club Obsession - Cluj;
05 noiembrie -
Mall „Gold Plaza" - Baia Mare;
06 noiembrie -
Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare;
19 noiembrie -
Shopping City - Sibiu;
26 noiembrie -
Shopping City - Suceava.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...